Jag hade tråkigt och gjorde en film.



/Joakim

Last Action Hero.

Just det ja, jag och Andreas såg på Last Action Hero i afton med samtidigt som vi småpillade med GW. Fina grejer, Arnold is the shit!

/Joakim

Pretty Plague Machine.

Grawr.
Kom precis ner efteratt ha suttit i sisådär två timmar och målat warhammer, känns skönt att ha kommit igång med sträck-målandet. Jag håller på och bygger ett successor-chapter till Dark Angels som gått över till Chaos, rättare sagt Nurgle, pestfadern, och de har ett färgschema med gulgrönt/grått som är delat på mitten, med gulgrönt på höger sida av figuren och grått på vänster. Har suttit och highlightat gulgrönt i två timmar och jag må säga att det blir himla vackert. Hoppas jag pallar att måla en hel armé, då det är lite tidskrävande... men de är ju marines, så de behöver inte vara så många.
Nog med nördigheter, eller?
Nåväl, imorgon ska jag och tre vänner gå och se på Hancock på bio, det ska bli kul.
Just det ja, jag lyssnade igenom Pretty Hate Machine två gånger medan jag målade. Därav titeln.
Tjingfling!
/Joakim

Gött!

Nu funkar Helgon igen. Gött!
/Joakim

Jag börjar att bli irriterad.

Alltså, what's the deal med Helgon eller? Om de har underhåll så brukar det stå och om den har blivit hackad så hade paniken spritt sig på msn... men nu är det mest bara en sjudande oro. Jag har varit på flashback och tittat runt, men inget jag sett där tyder på någon attack.

Fan, jag saknar mitt Helgon!
/Joakim

Pity for a penny?

Jag mår illa. Tyck synd om mig.

Orkar inte skriva så fasligt mycket nu, men idag så har jag varit med ett par kompisar och rollspelat oseriöst en liten stund för att sedan inse att det inte är nån bra idé och tittat på film istället. Jag, filmkung som jag är, hämtade en bunte filmer och vi såg på Frontière(s) och The Running Man. Bra skit.

Måste fan dricka vatten. Tjingeling.
/Joakim

Aldrig förr...

...har jag varit så pepp på att plugga!
Fick antagningsbesked för högskolan idag och jag kom in på mitt förstahandsval: Rörlig Bild i Falun på 180p! Yay!
/Joakim, den blivande plugghästen

Jäkla tölpar!

Jag såg nyss färdigt Frontière(s) med min goda vän Erica och den filmen var helt galen! Vill inte säga för mycket, men den var snyggt regisserad med rått, kompromisslöst och motbjudande våld som genomsyrade hela. Dessutom så var det en tjej som sprang runt och kickade ass, sånt måste man ju bara älska. Vi kanske ser nån mer film sen, men nu började Joey och Frontière(s) är aningen svår att toppa. Kanske Delicatessen, för att fortsätta på det franska och kannibaliska? Oh, well. Bra lär det bli iaf.

Imorrn ska vi nog dra ut på Sticky och supa och socialisera en skvätt, ska bli gött. Kanske drar ut på stan lite och shoppar en skvätt med. Får dock ta det lite lugnt med det, då en hel del brändes på Arvika. Om nån man träffade på Arvika skulle vilja säga hej på Sticky så vore det skitmys. Jag kommer dock inte ha en rosa hatt på mig.

Tjing från Göteborg!
/Joakim

Som en jo-jo-Joakim.

Som titeln antyder känner jag mig lite som en jo-jo. Det är så jäkla mycket åkande fram och tillbaka nu på semestern. Vid midsommar var jag i Göteborg, förra helgen var jag på V-Con i Karlstad, förra veckan var jag på Arvika och nu har jag precis ring taxi som ska komma och hämta mig och skjutsa mig till stationen så jag kan åka till Göteborg några dagar och hälsa på en kär vän. Det är inget negativt med att vara en jo-jo, man hinner bara inte ta igen sig riktigt. Nåväl, nästa vecka ska jag bara vara i stan och vila sista veckan på min semester... sen är det tillbaka till ostkneget. Nån dag snart får jag även reda på om jag kommer in på det jag har sökt, ett Rörlig Bild-program i Falun på tre år. Fatta att jag är spänd. Om jag inte kommer in där får jag fan ångest över min framtid, jag har investerat så mycket hopp på att komma in i Falun och börja plugga något kul och äntligen slippa min jäkla ostskivarjobb på Arla. Jag är nervös.

Nåväl, nu kommer taxin snart och hämtar mig, bäst jag fixar håret och sätter på solglasögonen.
/Joakim


Storm @ Arvikafestivalen 2008.

 

Filmat med min mobilkamera när stormen anlände till Stora Campingen vid fyratiden på lördagen. Regn i bibliska proportioner. Fan vad episkt det var.
/Joakim

Demolering @ Arvikafestivalen 2008.

Sista dagen på festivalen så tog vi tillfället i akt och började att demolera och slita isär diverse saker vi hade med oss. Fan vad metal vi var!


 

Ja, jag är den som gormar hela tiden. Nej, jag är inte full eftersom jag kör hem den dagen. /Joakim

EPIC FAIL @ Arvikafestivalen 2008!

Först och främst: 


(filmad av mig)

Sen så har jag en massa foton från Arvikafestivalen på min bilddagbok som är här.

/Joakim

Mig @ Arvika.

Mig @ Arvika, yo.  Synd bara att jag hade en tråkig t-shirt på mig den dagen de kände för att dra in mig in i rockfotos tält.

Typ såhär såg jag ut i fredags, med tredagarsstubb och lite salongsberusad, när rockfoto bestämde sig för att dra in mig i deras tält och fota mig för att jag hade en cool mössa. Det står "Lita på rosa!!" på den, btw.
/Joakim 

Mörbultad, solbränd och glad.

Jag har klarat mig hem nu.
Ids inte skriva mer än så nu, måste fan vila upp mig med film och cola ett par dagar framöver,
/Joakim

Rekviem för en t-shirt.

Min älskade 1-up-t-shirt (se nedan) avled igår under Danger. Den dog den svettiga döden längst fram mot staketet, en sann krigsparty-död. Extralivet är dött, länge leve extralivet! Fast å andra sidan så var det lätt värt det, då det var den bästa timman i mitt liv. Idag blir det bl.a. The Crüxshadows, Suicide Commando, Saul Williams, And One och kanske Adam Tensta. Sen vet jag inte hur mycket jag pallar, så all planering känns ganska preliminär. /Joakim

Jag överlevde Danger.

Shit, jag upplevde nyss den bästa timmen i mitt liv. Jag fick deja-vu när jag stod längst fram och svettades, jag har nog haft en dröm om det. Fan vad Danger är bra! /Joakim

Skållad som en bäver.

Sitter här och wappar på festivalen, solen gassar på som en sadistisk jävel och bakfyllan är ett faktum. Ska nog ta och bada sen innan den bra musiken börjar. Pallar inte skriva mer nu, men det är skitkul här iaf. Ha det gött! /Joakim/Hurley/Partypojken/Kapten Rosa

Partybilen avgår nu!

Nu brummar partybilen iväg till Arvika!
Ses där!

(Jag till höger, så ni vet vem ni ska leta efter)
Be there or be square!

/Joakim

Mega Man 9.

Yup, du läste rätt. Det görs ett nytt Mega Man i sann 8-bitstradition till WiiWare och kanske Xbox Live Arcade och PSN. Helt galet! Jag kan inte påstå för en sekund att jag varit mer exalterad för ett kommande spel någonsin.
De åtta nya robot-mästrarna är:
  • Magma Man
  • Galaxy Man
  • Jewel Man
  • Concrete Man
  • Hornet Man
  • Plug Man
  • Tornado Man
  • Splash Woman (den första kvinnliga)

  • Det vore roande om Plug Mans vapen biter bra på Splash Woman.

    http://www.wiiware-world.com/news/2008/06/mega_man_9_is_coming_to_wiiware_in_retro_style

    Jag är galet pepp på det här. Om det inte var för att jag måste packa och åka iväg till Arvika så hade jag lätt kört ett maraton med de Mega Man-spel jag har till NES (2,3 och 4). Måste skaffa ettan och femman snart. Och så måste jag göra en massa pärlplattor med Mega Man-bossar.
    /Joakim

    Mobilt nöje.

    Idag (eller igår om man ska vara helt korrekt, men den som måste vara det kan ta sig i brasan) fick jag min nya mobil! På min gamla z550i hade spärren till locket gått sönder, så den viftade lite fritt. Nu har jag en z770i, fina grejer.
    /Joakim

    Fina grejer, fina grejer. ^^

    RSS 2.0