Koffeinöverdoser, svett, huvudvärk och magont.

Ja just det ja, jag skulle skriva lite med. Var på V-Con i Karlstad i helgen och hade det kul som satan. Första aftonen (fredag) var vi inte där så länge, men lördag och söndag alltså, jösses... På lördagen vaknade jag vid sisådär halv tio och sen var vi där till tolvtiden på söndagen. På konventet så blev det en runda rollspel (vampire, fem timmar), en hel del tv-spelande, lite filmtittande (Hostel, som sög, och Orgazmo, som kickade ass), lite pärlgubbar och lite brädspelande. Sen så satt man nere vid kiosken eller bredvid folk som gjorde saker och tjötade en del med. Träffade en massa trevliga tjejer där, en speciellt rolig tjej var från Småland delade mitt sinne för humor. Hon trodde dock att jag var sisådär 24 år, bisexuell, sexmissbrukare och att jag hade haft sex med minst 30 personer. Nog för att det är ganska nära, men ändå.

Framåt aftonen så började alla jolt och M-150 (energidryck/sovjetiskt raketbränsle) göra sig påminda och en viss överaktivitet infann sig så småningom. Jag gjorde nog några personer lite irriterade och kanske roade när jag vid 4-5-tiden började prata med en ytterst gäll och jobbig röst, men det var bara kul och hör faktiskt till när man är hög på sömnlöshet och koffein.

På söndagen så lade jag mig vid nio på kvällen, med kanske bara en timma sömn vid ett-tiden. Jag var seg och sur.

Idag har jag haft huvudvärk och magont som få och imorgon så bär det av till Arvika. Jag och Maja ska ses vid tvåtiden och sedan inhandla nödvändigheter och blanda dricka och sen bär det av vid halv sju, efter Däjvid är färdig.
Whoop!
/Joakim

"Ja, där hade du visst lite jeans med."

Var ute nyss och shoppade loss lite, kände att jag behövde lite jeans. Rydéns i stan hade jeansrea med 50%, så det kändes dumt att inte sticka dit och kolla utbudet. Jag handlar alltid mina jeans där, enda stället i stan där man kan hitta lite riktig kvalitet, till skillnad från till exempel *host*Dressmann*host*... Nåväl, jag stod och grävde i alla högar av reajeans, utan att hitta nånting i riktig karl-storlek. Detta ledde mig till att gräva i högar av icke-reajeans och hittade mig två par fina, köpte dessuom ett nytt bälte och ett par underbyxor. Fina grejor, alltså.

Fan vad jag är hungrig. Gött att det blir lite wok och nudlar snart iaf.
/Joakim

If It Bleeds, We Can Kill It.

Austrian Death Machine. Vilken underbar idé!
Det borde finnas mer band som baserar sina låtar på Mr. Macho himself, The Arnold. Än så länge vet jag bara dessa och ArnoCorps. De sistnämnda är mycket bättre är Austrian Death Machine, men det ska bli kul att se/höra vad för låtar som kommer att komma ur deras hemliga musik-kammare.

Party!
myspace.com/austriandeathmachine
myspace.com/arnocorps

/Joakim


Kan du skicka mig limmet, tack?

Idag har jag umgåtts med min gode vän Andreas och suttit och pillat med Warhammer-figurer samtidigt som vi tittat på film och South Park. Jag håller för närvarande på med att bygga en enhet med terminators till min armé med Chaos Space Marines som dyrkar Nurgle, pestfadern. Filmen vi såg var The Descent, en av mina skräckfavoriter med monster som ser ut att vara Gollums och Nosferatus ungar. Mycket mysigt!

Imorrn brummar vi upp till Karlstad och ska hänga på V-Con 2008 för resten av helgen. Det ska bli gött!
/Joakim

Seriöst, ge mig den här fågeln.


Det här är ingen blogg, det är en impulsgrej.

Jag vet egentligen inte varför jag startar en ny blogg såhär på sommarkvisten. Kanske är det för att jag har sovit för lite eller för att jag verkligen inte har nånting att göra, men det känns som om jag lika gärna kan göra en. Min gamla blogg är försvunnen i internets brus och ingen kommer att hitta den. Haha!

Okej. Idag var jag på Jula i Skara och köpte en massa campingattiraljer inför Arvika. Det gick på sisådär 2400, så mitt konto är lite tomt nu. Lyckligtvis kommer lönen (från mitt "kära" oststyckarkneg, Arla) imorrn, så jag kan springa ut och köpa saker lite spontant. Först på listan är en ny mobil. Jag ska skaffa en SonyEricsson Z770i, har haft en Z550i ett bra tag nu men nu börjar den falla isär. Det är clamshelldesign på den jag har och leden har spruckit, så luckan flaxar lite spontant nu. Det må vara roligt, men den lär inte hålla länge till.

Jag sitter och lyssnar på Scatman John nu. En vän bad mig fixa lite musik med honom så vi kan ha med lite sådan musik till Arvika. Kan bli roligt med lite random scatting (sångstil, inte bajssex) sådär på campingen.


Andra saker som är mer eller mindre aktuella i mitt liv nu:


  • V-Con 2008 i Karlstad i helgen. Var där förra året, ska bli kul att åka dit igen. Jag anar att det kommer bli en del Super Smash Bros. Brawl-spelande, då det släpps i Sverige på fredag och då råkar konventet börja med. Tjo!
  • Manhunt till PC. Roligt våldsspel som jag fixade nyss, har inte spelat det förrän nu. Skön setting, men vissa brister i upplägget. Jo, jag pratar om när spelet tvingar en att använda skjutvapen istället för att vara diskret med lönnmord och skit. Ajja, jag har inte spelat igenom det än, men gunplayet är iaf inte bra.
  • Såg Renaissance tidigare idag, satan vad bra den var! Snygg dystopisk sci-fi säger jag aldrig nej till.
  • Arvikafestivalen nästa vecka. Be there or be square.


En sak till. Den här impulsgrejen kommer nog inte bli snygg, för jag kan inte koda för att rädda mitt liv. Ni får klara er med att läsa en impulsgrej med ful layout. Bara så ni vet.

Fan, nu pallar jag inte skriva mer för idag.
/Joakim


RSS 2.0