Söndagens bild #13


Egentligen ville jag ha något med Dexter här för att fira nattens premiär av den femte säsongen, men det fanns ingen demotivational från Dexter som var awesome nog för att vara en Söndagens bild. MEN! Istället får ni en tagen från ett avsnitt av "Dexter's Laboratory"! Enjoy!

Jag säljer min röst.


Yes. Jag säljer min röst i Riksdagsvalet™. Lämna bud i kommentarerna på partier. Den oundvikliga frågan - "Varför säljer du din röst?". Ja, varför? För mig känns det menlöst att rösta - om man håller med ett parti i en sak så håller man inte med dem i en annan. Dessutom så är det numera reducerat till blockpolitik, så poängen med att rösta på ett parti försvinner lite. I slutändan reduceras allt till pengar. Jag får hellre lite pengar i handen nu än genom att rösta på någon som "lovar" att jag kommer få pengar. Jag tror personligen att framtiden inte kommer att ändras märkvärt, i det stora hela så är vi alla betydelselösa. En tanke som har slagit mig är att ju mindre vi bryr oss om vår levnadssituation och bara går med vår utstakade väg så kanske vi t.o.m. blir lyckligare. Nu vill jag inte förvandla detta till nån filosofidebatt eller så, det finns folk som har pluggat sånt och kan rätta mig hur lätt som helst. Men lägg era bud här och ni har mitt ord på att det vinnande budet kommer få min röst. Peace.
-----
POST-VAL UPDATE: Nej, jag sålde inte min röst. Syftet med detta inlägg var att göra folk vaksamma på att det faktiskt är viktigt att välja. Synd att det gick som det gick.
-----

Söndagens bild #12


Och utöver detta så ber jag om ursäkt för bristen på uppdateringar. Det är lite mycket i livet nu med skola och allting. Om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om så berätta! Peace!

RSS 2.0