Söndagens bild #5

Jag hade inte kunnat skrivit det bättre själv.

Den Åttonde Dödssynden.

Att försova sig. Det har bokstavligt talat plågat mig denna veckan. Även om jag fått avhyvlingar dagligen från gruppen jag jobbar med så är det inte just dessa avhyvlingar som plågar mig, de blir blott en påminnelse om min egna fuck-up. Varenda morgon, oavsett tid jag lade mig kvällen innan, har jag vaknat med en panikartad blick och ett förbannelse skrikande inom mig. Jag vet inte varför jag inte vaknar i tid, även om jag har 7 alarm inställda och jag har lagt mig 23:00. Jag är helt enkelt ett hopplöst fall. Jag får helt enkelt börja med fulcrack för att bota min förbannelse. Fyfan.


Söndagens bild #4


Hank Scorpio - Tidernas mest awesome chef.

Jag vill skriva en sångtitel här, men det tänker jag inte göra.

Jag har de senaste dagarna varit väldigt uppåt, mycket tack vare en speciell person som förgyller min tillvaro. Jag kan inte säga annat än att livet leker. Fyllde år i onsdags med, fick lite trevliga prylar och gick och såg på Kick-Ass med tre vänner (som bjöd mig på käk), booyah! Det var en enastående trevlig onsdag som jag var uppe oerhört sent på, då jag fann mig själv i ett härligt telefonsamtal framåt småtimmarna. Under natten så hade jag en awesome Star Wars-dröm med. Allt är bara härligt nu. Well, nog för att jag hård-städade nu mellan ett och två inatt är väl en annan sak... men jag ska ha fest idag så. Jag är fan den okrönte kejsaren på att skjuta upp saker. Peace out!

Söndagens bild #3

...en timma för sent. Satan!
Ville anknyta till Mega Man idag på något sätt och tja... så här kanske det kan se ut då.


Jag kallar honom för... Walk Man. ;D

Mega Man: The Movie.


Alright, så nån indiefilmare har gått och gjort en långfilm av Mega Man. Jag har inte sett den än, men tja... det kommer jag att göra snarast. Är tämligen nyfiken på vilka Robot Masters de har valt att inkludera. Skriver mer om den när jag sett den.

Här är länken, enjoy!
http://screwattack.com/videos/Mega-Man

Vårkänslor för en dryck.

Jag har under det senaste halvåret eller så allt mer kommit att inse att jag är galet besatt i en dryck. Tyvärr, det är inte cola (jag är på avvänjning, typ...). Drycken jag pratar om är ingen mindre än Kiviks Pärondryck. Den smakar ungefär som att dricka en piggelin, fast bättre! Denna besatthet har lett till att jag köper hem cirka en förpackning i veckan som jag avnjuter. Det är en perfekt törstsläckare när man kommer hem efter en strävsam dag Jag skulle kunna beskriva den som destillerade vårkänslor, redo att hällas i min giriga mun. Inte illa, om jag får säga det själv! Fan, jag måste komma på nånting man kan använda den till... basera en marinad på den eller något. Det vore ju guld om något. Ohwell, det var allt för mig! Nu ska jag snart bila iväg till Kåren och smaska lite tacos. Jihoo! Puss!


Söndagens bild #2

Haha! Bild varje söndag, my ass... But enough talk! Have at you!


RSS 2.0